Restaurang Gammelgården

Välkommen till alla viltälskares dröm - öppen alla dagar året runt.

Gammelgårdens Restaurang med inriktning på vilt har kommit att bli en uppskattad klassiker långt utanför Sälens gränser. Här serveras härligt välkomponerade måltider med fågel, fisk och vilt från norra Sverige - en äkta matupplevelse. Gammelgården utsedd till Årets Viltkrog 2022!

Juryns motivering för Gammelgården, Sälen:

Ett kök som trotsar säsongerna och lyfter fram det vilda med samma höga kvalitet året runt.

Vår köksmästare botaniserar i naturens skafferi och blandar det med lokalproducerade råvaror. Inspiration och influenser utifrån är viktigt vilket gör att gästspelen både är återkommande och uppskattade. Resultatet är omtalat, uppskattat och en viltälskares dröm.

För mer info, bokning och förfrågningar kontakta oss på info@gammelgarden.se

 
GULDDEKAL.png
 
Gammelgarden-restaurang-oppettider

Restaurangens öppettider

Frukost
19/8-21/12
Vardagar 07:00-09:00, lördag & söndag 08:00-10:00

Våffelstugan
Under hösten öppet fredagar & lördagar 11:30-16:00 tom 20/12
Här serveras fjällets - godaste våfflor och lättare rätter.

Restaurangen
Dagligen från kl 18:00, köket stänger kl 21.00

Vi reserverar oss för ev. ändringar.

Varmt välkommen!


Högfjällshotellets mångfald av matupplevelser

Om ni stannar hos oss flera dagar rekommenderar vi att boka bord på någon av Högfjällshotellets restauranger och barer där målet är att man alltid ska hitta det man önskar sig. De frestar gärna dina smaklökar med allt från steakhouse till, förstklassiga hamburgare och gourmetmat.

Börja gärna kvällen med en fördrink i deras klassiska Pianobar. Vid flygeln sitter ofta någon av Sveriges namnkunnigaste musiker och sångare.

Genom åren har Högis haft mängder av olika gästspel, med bla Sveriges främste champagnekännare Richard Juhlin, gästats av Årets kock och Sveriges kocklandslag och andra spännande kockar och dryckeskännare.

Läs mer om vårt systerhotell Högfjällshotellets gedigna restaurangutbud