Bröllop och högtidsdagar

Anordna bröllop eller fira med fest på Gammelgården!

Gammelgården är ett av Sälenfjällens absoluta smultronställen. Vi har anor från 1600-talet  och är idag ett eftertraktat hotell med genuin atmosfär och miljö.
Gammelgården har 24 dubbelrum och två sviter. Vi erbjuder en totalupplevelse i Sveriges närmsta fjäll, därför kan ni tryggt överlämna arrangemanget för ert bröllop eller er fest till oss. 

Gammelgården lämpar sig ypperligt för bröllop, allt från små till lite lagom stora. Man kan abonnera hela Gammelgården exklusivt för den stora dagen, eller boka några rum och en egen del av matsalen. 
Våra kockar har komponerat en speciell bröllopsmeny där det vilda möter klassiska smaker, tillsammans med något gott i glasen och att JA svarades i kyrkan är det ett fantastiskt recept på en lyckad kväll.

Traditioner är viktigt för oss på Gammelgården så kika gärna in här på hemsidan för information om våra speciella högtidsdagar när det närmar sig. Förutom bröllop, anordnar vi gärna födelsedagsmiddagar, dopkaffe, eller andra högtider. Kontakta oss gärna om du redan nu vill boka för någon speciell högtid.

Kontakta oss på 0280-87700.

Kategorisida: 
Nej

Gammelgården i sociala medier

Följ Högfjällshotellet Anmäl dig till Nyhetsbrevet Facebook Flickr Youtube
Våra gäster berättar
"Fantastiskt trevlig personal och härlig miljö. Kommer definitivt tillbaka."